Om oss

Email:

info@powercar.se

Telefon:

+46 8 91 52 65

POWERCAR SERVICE AB

ERFARENHET NI KAN LITA PÅ

Benvenuto!

 

Välkommen till PowerCar Service AB.

Vi har arbetat med Alfa Romeo, Fiat & Lancia i över 35 år och den erfarenheten tillsammans med utbildningarna från

Fiat/Alfa Romeo gör att vi alltid kan hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Vi är auktoriserade för Alfa Romeo & Fiat samt nu även Alfa 4c vilket gör att vi även kan ta hand om din nya bil oavsett om det är ett garantiåtagande eller servicearbete.

Vårt mål är inte bara att leverera bästa tänkbara arbete utan även till ett konkurenskraftigt pris för att du som kund ska känna dig nöjd och att du fått valuta för dina pengar.

 

Våra öppettider är:

Mån-Tors 07.30-17:00 (Lunch 12 - 13)

Fre 07.30-14:00 (ej lunchstängt)

Mekaniska problem

Problem med mekaniken

 

Vi utför alla typer av mekaniska arbeten som t.ex byte av bromsdelar, avgassystem kopplingsbyte mm. Genom vår erfarenhet och kontinuerliga utbildning så kan vi garantera att vi alltid utför en reparation på ett korrekt och prisvärt sätt.

Besiktningsfrågor

Vad som krävs för en godkänd besiktning

 

På PowerCar hjälper vi dig gärna inför besiktningen. Vi ser till att din bil är i gott skick så att du slipper den kostnad och det besvär som en ombesiktning innebär. Eftersom vi vet att många tycker det är jobbigt och tar mycket tid att besikta bilen så hjälper vi även till med det i samband med reparation eller service.

Elektriska problem

Felsökning, reparation & uppdateringar

 

Vi på PowerCar kan utföra diagnos och kontroll av det elektroniska systemet på er bil, samt uppdatera och åtgärda eventuella fel. Vi går kontinuerligt på utbildning hos Fiat & Alfa Romeo för att kunna tillhandahålla bästa möjliga service och kvalité

på vårt arbete.

Service

Återkommande serviceintervaller

 

Vi utför service på er bil antingen enligt föreskrivet serviceschema eller era specifika behov. Vi tar hand om din bil på bästa sätt så att du kan känna dig trygg med körningen.

 

Copyright @ All Rights Reserved